Deel:

Bruiloften

Cateringservice Op Dreef voelt zich prima thuis in de rol van ‘weddingplanner’. Uiteraard zijn wij gespecialiceerd in het organiseren van bruiloften thuis. Wij merken dan ook dat veel bruidsparen vaker kiezen voor de vertrouwde omgeving thuis als locatie van deze prachtige dag. Een aangeklede feesttent in uw eigen tuin, helemaal ingericht naar uw eigen wensen.

Wanneer u niet de beschikking hebt over een tuin om de bruiloft thuis te vieren, dan kunnen wij u onze prachtige trouwlocatie Cultuurhuis Odeon aanbieden. Uw burgerlijk huwelijk kan hier ook worden voltrokken en als feestlocatie is Odeon ook zeer geschikt.

Een kleine greep uit wat wij voor u kunnen regelen: een bruidsauto, verzorging van een lunch, bruidstaart, buffet of diner, band of dj, tent met alle inrichting. De mogelijkheden zijn eindeloos en als u nieuwsgierig bent geworden; neemt u gerust eens contact met ons op!

Ook enkele foto’s van Odeon en van een bruiloft bij iemand thuis.

Bel: 0599 – 67 16 33 of mail direct of via het contactformulier.

div telefoon wijndelt 2 018 Bruiloften Cateringservice Op Dreef Bruiloft Cateringservice Op Dreef Tent in eigen tuin 2 Bruiloft Cateringservice Op Dreef Tent in eigen tuin Bruiloften Cateringservice Op Dreef Taart Zuiderdiep 123 buitenkant