Hoe gezellig is dat!
live cooking.

Culinair entertainment

Koken bij u in de tuin of tijdens het jaarlijkse personeelsfeest van uw bedrijf?

Op Dreef heeft enorm veel mogelijkheden om u van culinaire hoogstandjes te voorzien. Barbecueën op een heuse “Smoker” waarbij onze koks de heerlijkste gerechten bereiden op het enorme barbecuerooster en dat voor meer dan 100 personen tegelijk!

Wij zijn een cateringbedrijf die zich in de loop der jaren heeft  gespecialiseerd in het koken op locatie. Of het nu een barbecue betreft of een heus buffet. Wij draaien onze handen er niet meer voor om.

U kiest de locatie, het buffet of de verschillende buffetten en wij verzorgen de rest. U kunt samen met uw gasten genieten van verse gerechten. Zowel warm- als koude buffetten zijn voor ons op locatie te bereiden.

Heeft u een feest waarbij u onze kookkunsten live wilt aanschouwen? neem contact met ons op en stel samen met ons een leuk plan op. U kunt al een kok op locatie krijgen vanaf 20 personen. Wij maken op maat gemaakte live cooking buffetten vanaf € 35,- per persoon!

Live cooking aanvragen

9 + 3 =

Aankleding nodig?

Dat regelen wij ook.

Met live cooking haalt u meer in huis dan  lekker eten.

Wij hebben onze passie voor koken weten om te zetten in ons beroep en willen u laten geniet van verschillende heerlijke gerechten. Bij Cateringservice op Dreef zorgen Jan en Herman, twee fijnproevers, voor een culinaire reis langs allerlei wereldkeukens. Of u nu een liefhebber bent van een bourgondisch buffet, Italiaanse gerechten, visgerechten of een smakelijke barbecue, wij verzorgen alles ter plaatse. Van het bereiden van de gerechten tot het leveren van de benodigde materialen en servies, wij bieden u de beste culinaire ervaring. Ontdek de mogelijkheden en laat uw smaakpapillen verwennen door Cateringservice op Dreef, waar we met gepassioneerde liefde voor voedsel uw maaltijd bereiden.

Feestje op de zaak?

Wij regelen ECHT alles!

Liever een buffet?

Wat kunnen wij nog meer