Waar is dat feestje?
Thuis of op de zaak?

Opening of jubileum

Een opening, een jubileum of receptie. Zomaar een aantal feestelijke gelegenheden waar behoorlijk wat voorbereidingstijd in kan gaan zitten. Tijd die voor een ieder kostbaar is. Wij nemen graag de organisatie van uw evenement uit handen.

Vanzelfsprekend kunnen wij het eten en drinken voor u regelen. Maar u kunt bijvoorbeeld ook gebruik maken van onze kennis en kunde op het gebied van inrichting en het leveren van tenten op locatie. We hebben middels meerdere partners de mogelijkheid voor het leveren van stretchtenten, pagodetenten, inrichtingen en zelfs compleet mobiele barren.

Zo wordt uw opening net een beetje mooier en exclusiever. U geeft uw wensen aan en wij leveren een pakket op maat.

Bruiloft of jubileum?

wij bieden een totaal pakket.

Barbecuepakket nodig?

wij hebben meerdere opties.

Al meer dan 20 jaar een vertrouwd gezicht

Cateringservice op Dreef, uw betrouwbare cateraar in de Kanaalstreek, is er trots op om al 20 jaar ervaring te hebben en een uitgebreide klantenkring op te bouwen. Wij bieden cateringdiensten aan voor bedrijven, particulieren en overheden. Of het nu gaat om een feestje of evenement, wij staan altijd voor u klaar, waar dan ook, op elk tijdstip en voor groepen van elke grootte. Met onze expertise en toewijding zorgen wij ervoor dat uw gelegenheid een onvergetelijke ervaring wordt.

Bij Cateringservice op Dreef begrijpen we dat het organiseren van een feestje of evenement veel stress met zich mee kan brengen. Daarom nemen wij graag alle zorgen uit handen en zorgen wij voor een vlekkeloze cateringervaring. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest of een grote bruiloft, ons ervaren team staat voor u klaar om aan al uw culinaire behoeften te voldoen. Wij streven ernaar om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen en doen er alles aan om uw evenement tot een groot succes te maken. Met Cateringservice op Dreef kunt u erop vertrouwen dat u kwaliteit, betrouwbaarheid en professionaliteit krijgt, elke keer weer. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons uw volgende evenement tot in de puntjes verzorgen.

Feestje op de zaak?

Wij regelen ECHT alles!

Bestel hier gemakkelijk uw buffet ...

Live Cooking steeds meer in trek ...